Posted by & filed under Blog.

Blogbejegyzések

BLOG LOGISZTIKÁRÓL, HÉTKÖZNAPI NYELVEN!

Blog mint kommunikációs eszköz, nekünk a Mag-Log Transport Kft.-nél miért fontos?!

Mi, mint logisztikai szolgáltató vállalkozás, a mikro-, kis- és középvállalkozások szolgálatába álltunk! Tevékenységünkkel, bejegyzéseinkkel irányt szeretnénk mutatni olvasóinknak. Fontos, hogy könnyebb legyen a döntéshozatal a logisztika területén azért, hogy egy ésszerű, jól kitalált, megtervezett és megszervezett logisztika segítségével kimagasló sikereiket tudjanak elérni!

E blogsorozatnak bejegyzései, bízunk benne, hogy apró figyelemfelkeltő gondolatokat indítanak majd el. Ezen felül szakmai újdonságokat, érdekességeket, továbbá szolgáltatások igénybevételének előnyeit, esetleg hátrányait mutatjuk be olvasóinknak.

Amennyiben kérdés merül fel a témával kapcsolatban, kollégáinkminden kedves érdeklődő rendelkezésére állnak! Ha esetleg igény merül fel valamelyik szolgáltatásunkra, mint például közúti szállítástengeri szállításraktározás, esetleg tanácsadás, kérjen ajánlatot, vagy lehet nekünk írni vagy telefonálni a kapcsolat oldalon található elérhetőségeink valamelyikén.

Jó olvasást és kellemes időtöltést!

Jól megszervezett fuvarozás

Manapság mindenki hatékonyabb akar lenni és a fuvarozás kifejezetten az a terület, ahol a hatékonyság alapkövetelmény. Szinte nincs olyan vállalkozás, és különösen igaz ez a nagyokra, amelyik ne feszítette volna ki a logiszitkai rendszerét. A kész áru raktározását a minimálisra csökkentik, az alapanyagok és az alkatrészek is tervezetten, de az utolsó pillanatban érkeznek a gyártóhelyre. “Just… Read more »

2 hozzászólás

Megtakarítás egy jó szállító, szállítmányozó céggel

Hogyan lehet komoly megtakarítást elérni egy jó szállító, szállítmányozó céggel? Tapasztalatból mondjuk, hogy mekkora megtakarítást jelent egy jól megválasztott, kifogástalanul működő szállító cég, még akkor is, ha erre sokan csak legyintenek. Ugyan mennyit lehet megtakarítani azzal, ha valamivel olcsóbban vállalják a fuvarozást? Valamennyit lehet, de milliókat biztos nem. Csakhogy: a kérdés alapjaiban van elhibázva. Ugyanis… Read more »

0 comments

Önvezető kamionok az M1-esen

Az önvezető tehergépjárművek technológiája, a platooning-technológia egyre több sikeres tesztelésen esik át. 2017-ben testközelbe került a logisztika forradalmának ígérkező fejlesztés, ugyanis Magyarországon is tesztelték a technológiát. Mi több, az M76-os utat már olyanra tervezik, hogy alkalmas legyen az önvezető járművek forgalmának lebonyolítására. A számítások szerint 4-5 év múlva ipari és logisztikai centrumokban már alkalmazni fogják… Read more »

0 comments

Blog

BLOG LOGISZTIKÁRÓL, HÉTKÖZNAPI NYELVEN! Blog mint kommunikációs eszköz, nekünk a Mag-Log Transport Kft.-nél miért fontos?! Mi, mint logisztikai szolgáltató vállalkozás, a mikro-, kis- és középvállalkozások szolgálatába álltunk! Tevékenységünkkel, bejegyzéseinkkel irányt szeretnénk mutatni olvasóinknak. Fontos, hogy könnyebb legyen a döntéshozatal a logisztika területén azért, hogy egy ésszerű, jól kitalált, megtervezett és megszervezett logisztika segítségével kimagasló sikereiket tudjanak… Read more »

0 comments

A komissiózás, a raktári költségek 50%-a

A raktári költségek 50%-át teszi ki: a komissiózás Időtlen idők óta használunk raktárakat, számuk hatalmas világviszonylatban, és még mindig növekvőben van. Ahhoz hogy egy raktár működése optimális legyen, nagyon fontos, hogy minél gyorsabban és költséghatékonyabban tudja biztosítani a munkafolyamatokat. A raktározott anyagok berakodása, kirakodása, a komissiózás (az áruk összeválogatása a vevői igényeknek megfelelően) pontosan meghatározott… Read more »

0 comments

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.