Tanácsadás

Tanácsadás a hatékony logisztikai folyamatokért

„NEM ÉRTEM, HOGY AZ EMBEREK MIÉRT FÉLNEK AZ ÚJ ÖTLETEKTŐL.
ENGEM A RÉGIEK RÉMISZTENEK MEG.” John Cage

Egyik alapvető filozófiánk az, hogy „nem rombolni akarjuk a jól működő rendszereket, hanem építeni”!

Mit jelent ez a logisztika területén?

Logisztikai tanácsadás keretén belül, hatékonyabbá tudjuk tenni a vállalkozása működését azzal, hogy optimalizáljuk a logisztikai folyamatokat. A szállítás és szállítmányozás gondos megszervezésén túl számíthat ránk akkor is, amikor a fuvarok gyakoriságát kell megtervezni, biztonságos és jó árfekvésű csomagolást, rakodást kell választani, de ugyanígy a helyes paritás megválasztásában is segítséget tudunk nyújtani.

Ránk bízhatja a nagy kapacitást igénylő projektek összefogását, szervezését és koordinálását.

Engedje, hogy segítsünk a folyamatok feltérképezésében! Ha igényli, akkor az esetleges fejlesztési javaslatok megtétele után nyitottan átbeszéljük az optimalizálási javaslatainkat és szükség esetén az átszervezés lehetőségeit. Ezzel Ön csak nyerhet!

Válassza a Mag-Log Transport Kft.-t stratégiai partneréül!

 

Széles termékpalettájú, kiterjedt nemzetközi kapcsolathálóval rendelkező logisztikai cég vagyunk. Büszkék vagyunk arra, hogy szaktudásunkat és kapcsolati hálónkat használva megkeressük a lehetetlennek tűnő szállítási feladatok megoldását is.

 

Aktív szerepet vállalunk a cége fejlesztésében, vállalkozása céljait maximálisan figyelembe véve tervezzük meg a logisztikai feladatokat.

 

Hogyan lehetne optimalizálni a cégében a szállítási folyamatokat? Vegye fel velünk a kapcsolatot még ma>>