Szállítmányozás

Szállítmányozás a mi életünk!

A Mag-Log Transport kft az Ön kiszervezett logisztikai osztálya!

 

Mi mint a szállítmányozás elhivatott képviselői jól tudjuk, hogy a logisztika minden cég fő mozgatórugója! A sikerek akkor realizálódhatnak, ha a logisztikai folyamatok jól megtervezettek. Elengedhetelen, hogy minden egyes feladatnál a megfelelő logisztikai szolgáltató legyen kiválasztva. A jó kiválasztás és a feladatok szakszerű koordinálása a kulcsa annak, hogy a logisztika mint értéknövelő szolgáltatás legyen jelen a vállalkozása mindennapjaiban.

Keressen bennünket, állunk rendelkezésér! 

“NEM ÉRTEM, HOGY AZ EMBEREK MIÉRT FÉLNEK AZ ÚJ ÖTLETEKTŐL.
ENGEM A RÉGIEK RÉMISZTENEK MEG.”
JOHN CAGE

SZÁLLÍTMÁNYOZÁS- MAG-LOG TRANSPORT

NEMZETKÖZI ÉS BELFÖLDI SZÁLLÍTMÁNYOZÁS.

ÜGYFELEINK SIKEREI FONTOSAK SZÁMUNKRA! EZÉRT SZOROSAN EGYÜTTMŰKÖDVE AZON DOLGOZUNK, HOGY TESTRESZABOTT, EGYEDI SZOLGÁLTATÁSOKAT NYÚJTSUNK MAGAS SZÍNVONALON!

KÖZÚTI SZÁLLÍTÁS

KÖZÚTI SZÁLLÍTÁS – SZÁLLÍTMÁNYOZÁS

 

Közúton szinte nem ismerünk lehetetlent! Ha Önnek expressz küldeménye van, esetleg raklapos áruszállításra, áruterítésre van igénye mi lehetünk Önnek a megfelelő megoldás. Mindezek mellett részrakományok, komplett szállítmányok, túlméretes szállítmányok célbajuttatásában is segítségére lehetünk belföldön, külföldön egyaránt!

Keressen bennünket bizalommal!

TENGERI SZÁLLÍTÁS

TENGERI SZÁLLÍTÁS – SZÁLLÍTMÁNYOZÁS

 

TELJES KONTÉNER VAGY RÉSZRAKOMÁNYA VAN?!

Tudta, hogy a világ bármely pontjáról hatékony szállítási megoldásokat tudunk biztosítani Megrendelőinknek?
A szállítási céljaikat mi segítünk megvalósítani. Ügyfeleink teljeskörű szolgáltatást tudnak igénybe venni. Mi komoly kapcsolati hálózattal rendelkezünk, ezért a “Door to door” szállítás management megoldásunknak köszönhetően, háztól házig, a legnagyobb biztonságra törekedve végig kísérjük szállítmányát. Koordináljuk a folyamatot és segítjük a vámkezelést is!

FCL – Komplett teli konténerek
Teljes konténer rakománya van? Mi elszállítjuk.

LCL – Részrakományok
Tengeren a részrakományok szállíttását, mi megoldjuk Önnek!

VASÚTI SZÁLLÍTÁS

VASÚTI SZÁLLÍTÁS – SZÁLLÍTMÁNYOZÁS

 

VASÚTI SZÁLLÍTÁSI MEGOLDÁST KERES?!

A vasúti szállítás sok esetben lehet az Ön megfelelő szállítási módja. Legyen szó Európán belüli vagy Eurázsiai szállítási feladatról mi megoldást kínálunk szállítási igényeire. A vasúti szállítás széles választéka áll rendelkezésünkre! Az alábbi szolgáltatások közül választhat:

IRÁNY VONATOK

MENETREND SZERINTI JÁRATOK

TERMINÁL SZOLGÁLTATÁSOK

RAKTÁROZÁS

RAKTÁROZÁS

A raktározás ezentúl ne okozzon fejfájást! Európa több helyszínén nyújtunk különböző raktározási szolgáltatásokat Önnek! Budapest környékén első számú “központi” raktárunk az M0 körgyűrűn található. Intézzük száraz, temperált és fagyasztott termékek raktározását egyaránt. Bízzon bennünk! A címkézés , kommisiózás, készletnyilvántartás már nem az Ön feladata, levesszük válláról a terhet!

Keressen bizalommal!

ÉRTÉKNÖVELŐ SZOLGÁLTATÁSAINK

Mi nem engedjük el az Ön kezét! Nálunk az értéknövelő szolgáltatások közé rengeteg kiegészítő szolgáltatás tartozik! Árubiztosítás, behajtási engedély ügyintézése, címkézés, kommisiózás, tanácsadás csak egy része a kiegészítő szolgáltatásainknak, amit sok esetben ingyen biztosítunk rendszeres megrendelőinknek! Ne feledje, mi értéket adunk az Ön kezébe!

Keressen minket bizalommal!

RÓLUNK

KIK VAGYUNK?

A Mag-Log Transport Kft-nél mi elkötelezettek vagyunk a magas szinvonalú, professzionális, szakmai alapokon nyugvó szolgáltatások megvalósítása iránt! Elkötelezettségünket bizonyítja a 2019.-ben, a fennálásunk 10. évében elnyert Érték És Minőség Nagydíj is, melyet a Magyar Parlament felsőházi termében vehettünk át! A védjegyhasználati jog elnyerése mellett a zsűri nekünk ítélte az Év felfedezettje különdíjat is. 

Szállítmányozás a profilunk! Belföldi, nemzetközi, import – export, harmadik országos szállításra mi megoldást adunk Önnek! Ha Közúti, vasúti, tengeri vagy légi szállításra van szüksége ne habozzon keressen bennünket!

A Mag-Log professzionális, több nyelvet beszélő, képzett csapata készen áll, hogy Önnek megszervezze a komplett teli kamion, a részrakományok, az expressz küldemények, a veszélyes áruk (ADR), esetleg túlsúlyos vagy túlméretes áruk szállítását!

Szervezetünk 2009-es fennállása óta, gondosan megválogatja, kontrollálja, elemzi alvállalkozóit, a minél magasabb színvonalú szolgáltatósok elérése érdekében! Partnereinkkel a kölcsönös együttműködési alapokon nyugvó kapcsolatra törekszünk.