Állásajánlat!
Értékesítő és fuvarszervező kollégákat keresünk!
Kiváló lehetőség, hogy részese legyél a sikerünknek, tagja a remek csapatunknak!

FONTOS!

Ha az elvárt munkát magas minőséggel teljesíted, akkor extra pénzzel díjazzuk! Ha hibázol, akkor nincs büntetés, csak a jutalom elmaradása és segítünk neked kidolgozni, hogy legközelebb hogyan csináld jól, azért hogy meglegyen a jutalom!

Értékesítő

Álláslehetőség! Csapatunk bővítése érdekében keressük új értékesítő kollegánkat az ügyfeleink magasabb kiszolgálása érdekében. A lenti kérdőív megválaszolásával tudsz jelentkezni álláshírdetésünkre.
 
Feladatok:
 
Kapcsolattartás az ügyfelekkel, törzsvevői gondoskodás, érdeklődők kezelése, új megrendelők felkutatása, lemorzsolódott vevők visszaszerzése, tenderek nyomonkövetése, értékesítési tárgyalások megtartása, értékesítési terv kidolgozása, együttműködés a fuvarszervezőkkel, pénzüggyel és egyéb társosztályokkal. 
 
  Téged keresünk, ha: 
 
Jókedvű, önzetlen, csapatjátékos vagy, beszélsz/írsz angolul, ismerd a szakmát, ha kell mersz segítséget kérni, teljesítményed stabil. Tudod, hogy a kommunikáció fontos eszköze a sikerednek, a tanulás pedig a jövőd sikerének kulcsa. 
 
Amit nyújtani tudunk neked:
 
Kellemes irodai környezet, fiatalos csapat, versenyképes fizetés, béren kívüli juttatás, bónusz rendszer. Tervezhető, kiszámítható munkabeosztás, work-life balance. Tréningek, képzések. Jól felszerelt iroda modern környezetben, pozíciódhoz megfelelő jó minőségű munkaeszközök. 
 
Ha szimpatikus az állásajánlat, kérlek töltsd ki az alábbi kérdőívet annak érdekében, hogy személyesen is tudj meggyőződni, hogy értékesítőként nálunk a helyed.
 
 
 #értékesítő,  #állásajánlat

Fuvarszervező

Aktívan használod az angolt, illetve van tapasztalatod a fuvarszervezés területén? Ne habozz csatlakozz hozzánk! Töltsd ki a lenti kérdőívet és jelentkezz.
 
 
Feladatok:
 
Bejövő megkeresések feldolgozása, napi fuvarfeladatok leszervezése, árajánlatok készítése, az ügyfelekkel és partnerekkel való jó partneri viszony ápolása, dokumentálás, adminisztrálás, fuvarfeladatok nyomkövetése. 
 
 
 Téged keresünk, ha:
 
Figyelmes vagy tudsz priorizálni, képes vagy az önálló döntéshozatalra, felelősségvállalásra és munkavégzésre. Beszélsz/írsz angolul és logikus a gondolkodásod. Szükség esetén mersz segítséget kérni.  Kommunikatív, jószándékú, csapatjátékosként jellemzed magad. Van egy erős alap szakmai ismereted és akarsz tanulni, továbbfejlődni.
 
Amit nyújtani tudunk neked:
 
Kellemes irodai környezet, fiatalos csapat, versenyképes fizetés, béren kívüli juttatás, bónusz rendszer. Tervezhető, kiszámítható munkabeosztás, work-life balance. Tréningek, képzések. Jól felszerelt iroda modern környezetben, pozíciódhoz megfelelő jó minőségű munkaeszközök. A betanulási időszakban senoir fuvarszervező kolléga szakmai támogatást ad a mielőbbi beilleszkedés érdekében.
 
Ha szimpatikus az állásajánlat, kérlek töltsd ki az alábbi kérdőívet annak érdekében, hogy személyesen is tudj meggyőződni, hogy fuvarszervezőként nálunk a helyed.
 
 #fuvarszervező, #állásajánlat

Kérjen ajánlatot