Behajtási engedély

SZÁLLÍTÁS SÚLYKORLÁT FÖLÖTT: BEHAJTÁSI ENGEDÉLYEK IGÉNYLÉSE.

Behajtási engedély kell a súlykorlátozott övezetbe vagy övezetből való szállításhoz. Ne hagyja magát lebeszélni, vagy becsapni! Na de mit tegyen, ha partnerének ott van a telephelye? Ráadásul külföldön?

Többéves szállítmányozási tapasztalatunkat, jó kapcsolatrendszerünket és idegen nyelvi tudásunkat használva Magyarországon belül és határain kívül is, több EU-s városban megszerezzük a behajtási engedélyeket.

SZÁLLÍTÁS SÚLYKORLÁTOZOTT ÖVEZETBE: HOVÁ LEHET, ÉS HOGYAN KELL?

A súlykorlátos utak, övezetek miatt a szállítás kellemetlen meglepetéseket tartogathat. Az általunk lebonyolított szállítások esetén nem kell törődnie ezzel a nehézséggel, mert mi biztosítjuk az áruja akadálymentes, pontos és biztonságos szállítását, az engedélyek beszerzésével együtt.

Miért pazarolná feleslegesen az idejét a behajtási rendek tanulmányozására, a súlykorlátozási rendeletek böngészésére, az engedélyek benyújtására? Bízza a szállítást a Mag-Log Transport Kft.-re, és az adatok megadásán kívül nem lesz több gondja! Széles termékpalettánknak és nemzetközi hálózatunknak köszönhetően a lehetetlennek tűnő feladatoktól sem riadunk vissza: megkeressük a megoldást.

Nem lesz többé akadály a súlykorlátozás!