Behajtási engedély

Behajtási engedély

BEHAJTÁSI ENGEDÉLY IGÉNYLÉSE
SZÁLLÍTÁS SÚLYKORLÁT FÖLÖTT

Behajtási engedély kell a súlykorlátozott övezetbe vagy övezetből való szállításhoz. Nem tudja mi a teendő és nem is akar ilyen ügyekkel foglalkozni?  Na de mit tegyen, ha partnerének ott van a telephelye? Ráadásul külföldön?

Többéves szállítmányozási tapasztalatunkat, jó kapcsolatrendszerünket és idegen nyelvi tudásunkat használva, Magyarországon belül és határain kívül is, több EU-s városban, megszerezzük a szükséges engedélyeket az Ön áruja szállíthatósága érdekében.

SZÁLLÍTÁS SÚLYKORLÁTOZOTT ÖVEZETBE: HOVÁ LEHET, ÉS HOGYAN KELL?

A súlykorlátos utak, övezetek miatt a szállítás kellemetlen meglepetéseket tartogathat. Az általunk lebonyolított szállítások esetén nem kell törődnie ezzel a nehézséggel, mert mi biztosítjuk az áruja akadálymentes, pontos és biztonságos szállítását, az engedélyek beszerzésével együtt.

Miért pazarolná feleslegesen az idejét a behajtási rendek tanulmányozására, a súlykorlátozási rendeletek böngészésére, az engedélyek benyújtására? Bízza a szállítást a Mag-Log Transport Kft.-re, és a pontos adatok megadásán kívül nem lesz több gondja! Széles termékpalettánknak és nemzetközi hálózatunknak köszönhetően a lehetetlennek tűnő feladatoktól sem riadunk vissza! Mi megkeressük a megoldást!

Nem lesz többé akadály a súlykorlátozás!

Keressen elérhetőségeinken.

Kérjen ajánlatot!

Kérjen ajánlatot