Etikai kódex

Etikai kódex

ETIKAI KÓDEX!

Miért is van az etikai kódex komolyan véve nálunk? Az etikus magatartás elengedhetetlen az üzleti életben! A Mag-Log Transport Kft sikereinek és elismertségének egyik legfontosabb összetevője az emberi tényező: jól képzett kollégáink kiemelkedő teljesítménye, elkötelezettsége, és nem utolsó sorban tisztességes viselkedése.

Büszkék vagyunk arra, hogy a Mag-Log Transport Kft-ben az etikus magatartás igen komoly múltra tekint vissza – mára kialakult kultúrája, rendszere van. Vállalatunk stratégiai céljai tehát erős etikai alapra épülnek, melyet munkatársaink magatartása nap mint nap megerősít. Fontos számunkra, hogy Etikai Kódexünk tartalmát minden dolgozónk és üzleti partnerünk megismerje, annak értékeit, elvárásait munkájába, életébe beépítse.

Az elkészített Kódex célja, hogy a benne rögzített elvek útmutatóul szolgáljanak az etikai problémák megoldásában. A minket körülvevő versenypiac kihívásainak hosszú távon csak úgy tudunk megfelelni, ha alávetjük magunkat a morális felelősségvállalásból fakadó követelményeknek. Vállalatunk jó hírét csak a tisztességre épülő feddhetetlen üzleti magatartással és a jogszabályok maradéktalan betartásával őrizhetjük meg. Ugyanakkor a Kódex megalkotása és alkalmazása nem külső kényszer, hanem a Mag-Log Transport Kft belső igényének eredménye.

Felelősségünk nem érhet véget a vállalat határainál: A Mag-Log Transport Kft tudatosan vállalja a vállalati felelősséget minden belső és külső érintettje irányába. A Mag-Log Transport Kft-be vetett bizalmat akár egyetlen munkatárs tisztességtelen magatartása vagy annak akár a látszata is veszélyeztetheti, ezért személyesen is elkötelezettek vagyunk abban a tekintetben, hogy az Etikai Kódex megsértése szigorú következményeket vonjon maga után. A kódex ezért követelményeket is megfogalmaz, amelyek betartását nemcsak elvárjuk, de ellenőrizzük is.

Üzleti működésünk etikai alapjainak erősítése és megőrzése, a kódexben foglalt értékek védelme közös érdekünk és alapvető közös célunk. Személyes példamutatásunkkal kívánunk élen járni az etikus magatartásban, és kérjük minden munkatársunkat, és partnerünket, hogy csatlakozzon azokhoz az erőfeszítésekhez, melyet e közös cél elérése érdekében teszünk!

Maglód, 2017. április 12.

Barabás Botond
Ügyvezető igazgató

A Kódex ITT érhető el!

Ha etikus szállítmányozót keres, vegye fel a kapcsolatot kollégáinkal!

Kérjen ajánlatot