FTL – Komplett kamion

FTL – KOMPLETT KAMION

FTL KOMPLETT KAMION , VAGYIS TELJES KAMIONRAKOMÁNY SZÁLLÍTÁS (FULL TRUCK LOAD)

Mi is az FTL?

Az FTL komplett kamion esetén a szállítmányok lebonyolítása érdekében, rendelkezésünkre áll az összes típusú tehergépjármű, ezért nem kell egy bizonyos standardhoz igazodnia. Az optimális megoldást tartjuk szem előtt, amikor ügyfeleinknek tehergépjárművet választunk a szállítás lebonyolításához: 1-2 raklapos kisautótól a 3,5 tonna, 7,5 tonna, 12 tonna, 18 tonna vagy 40 tonna össztömegű tehergépjárműig mindenre tudunk megoldást!

Egy átlagos félpótkocsi mérete: 13,6 m hosszú, 2,45 m széles és 2,8-3 m magas. 33 raklap szállítására alkalmas. Egy átlagos kamion összsúlya 40 tonna, így általában 24 tonna és kb. 80-90 m3 áru szállítására alkalmas. Nálunk az FTL szolgáltatás ennél sokkal tágabb lehetőségeket nyújt, hiszen rendelkezésünkre állnak az átlagostól eltérő járművek is.

A különböző össztömegű tehergépjárművek mellett különböző pótkocsik között is válogathatunk. A ponyvás felépítmények mellett mélybölcsős, KCR-es, daruzható, dobozos, hűtős, kipper, walking floor stb. szerelvények állnak rendelkezésünkre. 

Kamionos szállítás esetén is igazodni tudunk a szállítandó áru mennyisége, fajsúlya, felrakodása nyújtotta kihívásokhoz.

MIKOR ÉRI MEG A KOMPLETT KAMION SZÁLLÍTÁSI MÓDOT VÁLASZTANI?

FTL kamionos szállítás?

  • A szállítandó áru méretei, súlya miatt így célszerű vagy így biztonságos
  • Az árut rövid szállítási határidővel kell célba juttatni
  • Pontos határidővel, időkaput figyelembe véve kell az árut leszállítani
  • Ha az áru jellege megkívánja
  • Nagy értékű árut akar szállíttatni

KAPACITÁS KAMIONOS SZÁLLÍTÁS ESETÉN

Kamionos szállítás esetén is a kapacitásunk szinte kifogyhatalan! Mivel a Mag-Log Transport Kft megbízható szállítmányozóként van jelen a logisztikai piacon, ezért a fuvarozók szívesen választanak bennünket! A jó hírnevünk, a szakmai felkészültségünk és a fuvaroszási vállalatokkal való jó kapcsolatunkanak köszönhetően, rövid időn belül képesek vagyunk nagy kapacitásokat megmozgani FTL komplett kamionok esetén is. Büszkék vagyunk, hogy rendszeresen választanak minket projekt feladakonál is, ahol szinte egyik napról a másikra meg kell oldani akár napi 15- 20 komplett kamion kiállítását egy adott fuvarfeladatra!

Bízzon bennünk és legyen partnerünk!

Kérjen ajánlatot még ma, vagy vegye fel velünk a kapcsolatot messengeren keresztül!

Kérjen ajánlatot!

Kérjen ajánlatot