ISO 9001:2015

ISO 9001:2015

ISO 9001:2015!

FUVAROZÁS, SZÁLLÍTMÁNYOZÁS, MINŐSÍTETT LOGISZTIKA

A fuvarozás, a logisztika, a szállítmányozás minőségi szinten való működtetése a célunk! Ezt bizonyítja, a bevezetett ISO 9001:2015 -ös minőségirányítási rendszerünk is!

Cégünk a Mag-Log Transport Kft. tevékenységét a hazai és nemzetközi szállítmányozás területén végzi.

Célunk, hogy magas színvonalú, jól szervezett munkával, jó minőségű szolgáltatásokkal elnyerjük partnereink elégedettségét.  

Ennek érdekében törekszünk jelenlegi és leendő ügyfeleink igényeinek és elvárásainak megismerésére és megértésére, a teljesítés kockázatainak feltárására, azok magas szintű, megbízható teljesítésére. Ezen törekvésünket is segíti az évek óta bevezetett minőségirányítási rendszerünk, az ISO 9001:2015 is.

A minőség iránti elkötelezettségünket az is tükrözi, hogy 2019.-ben elnyertük az az Érték és Minőség Nagydíjat, valamint a szakmai zsűri nekünk ítélte az Év Felfedezettje különdíjat is  .

Tevékenységünk végzése során mindig nagy hangsúlyt fektetünk a jogszabályok és a szakmai irányelvek betartására.

Minőségpolitikánk eléréséhez az alábbi eszközöket alkalmazzuk:

  • Az ügyfelek jelzéseinek figyelése, igényeiknek és a felhasználási sajátosságaiknak elemzése, a vállalt kötelezettségeink maradéktalan teljesítése.

  • Beszállítók, alvállalkozók folyamatos értékelése, kiválasztása és tartós partneri kapcsolat létesítése.

  • A fejlesztés lehetőségeinek tudatos keresése, feltárása, megvalósítása és bemutatása.

  • A minőségirányítási rendszerünk folyamatos fejlesztése, eredményességének fokozása.

  • Munkatársaink szakmai felkészültségének és minőség iránti elkötelezettségének fejlesztése és motiválása.

Céljaink megvalósításának egyik eszköze az MSZ EN ISO 9001:2015 szabvány követelményeinek megfelelő rendszer bevezetése, fenntartása. Cégünk eredményes működésének elengedhetetlen feltételévé vált a vezetőség minőség iránti elkötelezettsége. A Mag-Log Transport Kft. minden munkatársa tudatos szerepet vállal a kitűzött célok elérésében.

ISO 9001 tanusítvány.

Kérjen ajánlatot