LCL – Konténer részrakományok

LCL – KONTÉNER RÉSZRAKOMÁNYOK

TENGERI SZÁLLÍTÁS – KONTÉNERES RÉSZRAKOMÁNYOK (LCL)

Tengeri szállítás esetében, ha egy konténernél kevesebb árut szeretne szállítatni a tengeren túlra, költséghatékonyan, úgy a konténeres részrakományok (LCL, vagyis less container load) a megoldás. Ebben az esetében az Ön áruja mellett más cégek termékeit is szállítjuk ugyanabban a konténerben, így a költségek eloszlanak. Az LCL szállításokra hosszabb szállítási határidő jellemző. Mivel több feladó, illetve címzett érintett, ezért részben több az adminisztrációs feladat, részben pedig több időt vesz igénybe a megrendelők termékeinek összevárása, összegyűjtése.

KINEK AJÁNLJUK AZ LCL TENGERI SZÁLLÍTÁS SZOLGÁLTATÁSUNKAT?

Egy kisebb gépet, alkatrészt, alapanyagot, esetleg készterméket importálna vagy exportálna? Ha nem sürgős a termék beérkezése, nem probléma a megnövekedett szállítási idő, akkor ez a megfelelő szállítási módozat az Ön számára! Bár az LCL tengeri szállítás több szervezést igényel, Önnek továbbra sem lesz több feladata, mint a komplett teli konténeres szállítás esetén.

Amire szükségünk van: a szállítandó termék adatai, a feladó adatai, a pontos kereskedelmi megállapodás paritása. Minden további szervezés és adminisztráció, engedélyeztetés a mi dolgunk. Biztosítjuk az áruja költséghatékony és teljesen biztonságos szállítását. A hét minden napján, a nap 24 órájában állunk rendelkezésére. Ha tengeren szeretne szállítani kisebb mennyiségű árut, kérjen árajánlatot LCL szállításra kollégáinktól még ma!

Kérjen ajánlatot!

Kérjen ajánlatot