Rólunk

RÓLUNK

TEGYE KÖLTSÉGHATÉKONYABBÁ A LOGISZTIKAI FELADATOKAT!

Biztonságos és óramű pontosságú szállítással foglalkozó logisztikai céget keres? A szállítandó áru épsége alapvető elvárás, de ma már egy szállítással, szállítmányozással foglalkozó vállalkozásnak ennél többet kell biztosítania: az áru pontos fel- és lerakodását, hiszen már félórás csúszás is pluszköltségeket, káoszt teremthet.

A Mag-Log Transport Kft hazai és nemzetközi szállítással és szállítmányozással, szervezéssel, a logisztikai folyamatok megtervezésével és összehangolásával foglalkozik.

Szolgáltatásaink a következő területeket fedi le: közúti, vasúti, vízi és légi szállítás, szállítmányozás, raktározás, vámügyintézés és szakértői tanácsadás.

 

BONYOLULT LOGISZTIKAI FELADATOK?

Miért töltené az értékes idejét – vagy munkatársai idejét – azzal, hogy összetett, sokszor megoldhatatlannak tűnő szállítási, szállítmányozási problémákkal foglalkozzon? A Mag-Log Transport Kft elismertségének titka, hogy csapatként dolgozunk. Sikeresen összefogjuk, megszervezzük és koordináljuk a nagy kapacitást igénylő szállítási feladatokat. Nem ma kezdtük, hiszen 2009 óta dolgozunk mint logisztikai szolgáltató, fuvarszervező cég, vállalkozás.

Nem zárkózunk el a bonyolultabb, utánajárást igénylő feladatok elől: megkeressük a megoldást. Maximálisan elkötelezettek vagyunk, nem ismerünk lehetetlen feladatokat. Ráadásul a hét minden napján, a nap minden órájában elérhet minket, azonnali megoldást kínálunk szállítási gondjaira!

 

ÚJ PROJEKTET TERVEZ, ÉS LOGISZTIKAI KÉRDÉSE VAN? OPTIMALIZÁLNÁ A SZÁLLÍTÁSI FELADATOKAT?

A Mag-Log Transport Kft partnereként Ön minden logisztikával kapcsolatos kérdésére gyors és pontos választ kap.

És ez még nem minden! Partnereinknek szakmai tanácsadást nyújtunk a csomagolás megtervezése, a rakománytervezés, a fuvarok gyakorisága, a helyes paritás megválasztása és a kalkulációk elkészítése terén. Nem kell órákon át telefonálgatnia, szerveznie és összehasonlítgatnia, vagy más időrabló tevékenységet folytatnia a saját szakterülete rovására.

 

LOGISZTIKA OUTSOURCING: MINTHA SAJÁT KIHELYEZETT LOGISZTIKAI OSZTÁLYA LENNE.

Az általunk nyújtott logisztikai szolgáltatás úgy is leírható, mint egy saját kihelyezett logisztikai osztály, amit a Mag-Log Transport Kft működtet. Az outsourcingnak a szállítmányozás területén számos előnye van:

 • a szállítás területének biztonságos és stabil ellátása
 • a szakmai tudás és kapcsolati tőke hatalmas bázisa
 • aktívan hozzá tudunk járulni a vállalkozása fejlődéséhez, javaslatot teszünk a hatékonyság növelésére
 • a szolgáltatásunk folyamatos, nem kell számolni kiesésekkel (aminek a veszélye belső munkatársak esetén mindig fennáll)
 • számos költségtől szabadulhat meg, hiszen egy házon belüli megoldás jóval többe kerülne
 • órákban, akár napokban mérhető az az idő, amit a segítségünkkel havonta megtakarít

A LEGMAGASABB MINŐSÉG – ÁTLAGPIACI ÁRON

Akárcsak Ön, mi sem ismerünk kompromisszumot a szállítás, a logisztika terén. A szállítmány tökéletes biztonságban fog megérkezni, az esetlegesen meghatározott időkaput tiszteletben tartva. Mi úgy tudjuk garantálni a legmagasabb minőséget, hogy közben a szolgáltatásaink árát nem engedjük az átlag fölé emelkedni. Hogyan tudjuk ezt megtenni? Széles termékpalettával és nemzetközi hálózattal rendelkező, stabil szakmai és pénzügyi alapokon álló logisztikai cég vagyunk, amelyik a sokéves tapasztalat és szakértői tudás előnyeit ezen a területen is tudja kamatoztatni.

 

MIÉRT ÉRI MEG ÖNNEK A MAG-LOG TRANSPORT KFT LOGISZTIKAI SZOLGÁLTATÁSAIT VÁLASZTANI?

Felsoroljuk a 10 legfontosabb érvet:

 1. A fuvarok szervezésén túl, igény esetén az optimális rakománytervezést is elvégezzük.
 2. Nagy értékű árukat biztonságosan juttatunk célba, átadjuk, elszámoltatjuk. Ha szállítási, logisztikai téren probléma merül fel, mi az Ön jogos érdekeit képviseljük.
 3. A teljes szállítási, szállítmányozási feladatot nyomon követjük.
 4. Nyelvtudásunknak köszönhetően több nyelven tudunk egyeztetni a szállítási helyszínekkel.
 5. Az előírt biztonsági protokollokat betartjuk és betartatjuk.
 6. Elvégezzük a behajtási engedélyek, biztosítások, vámokmányok és egyéb engedélyek beszerzését és ügyintézését.
 7. Átlátható, pontos adminisztrációt végzünk: bármikor hozzáférhetőek az információk a szállítmányról, az érkezésről, a fel- és lerakodásról.
 8. Heti 15-20 számla helyett egy gyűjtőszámlát készítünk, ami nemcsak egyszerűbb, de az utalási költségek szempontjából is kedvezőbb partnereinknek.
 9. Munkatársaink magatartását Etikai Kódexünk elvei vezérlik: valljuk, hogy vállalatunk jó hírét csak a tisztességre épülő feddhetetlen üzleti magatartással és a jogszabályok maradéktalan betartásával őrizhetjük meg.
 10. Folyamatainkat az MSZ EN ISO 9001:2015 minőségirányítási rendszer előírásai szerint működtetjük.

Segítünk, hogy a logisztika egyszerűbb és kockázatmentes legyen!

Kérjen árajánlatot közúti szállításra itt>>

Kérjen árajánlatot tengeri szállításra itt>>

Kérjen ajánlatot