Megtakarítás egy jó szállítmányozó cég együttműködésévelgel

Hogyan lehet komoly megtakarítást elérni egy jó szállító céggel?

Tapasztalatból mondjuk, hogy mekkora megtakarítást jelent egy jól megválasztott, kifogástalanul működő szállítmányozó cég, még akkor is, ha erre sokan csak legyintenek. Ugyan mennyit lehet megtakarítani azzal, ha valamivel olcsóbban vállalják a fuvarozást? Valamennyit lehet, de milliókat biztos nem. Csakhogy: a kérdés alapjaiban van elhibázva. Ugyanis mi nem a szállítási költségekre gondolunk akkor, amikor jelentős megtakarítást ígérünk.

Egy jó szállító cég nem a fuvardíj csökkentésével fog Önnek hatalmas megtakarítást hozni!

Vagyis Önnek nem az a feladata, hogy minél olcsóbb szállítót keressen. Az a szállítmányozó cég, aki a piaci árak alá megy, annak megvan erre az oka. Ez pedig egyáltalán nem bizalomgerjesztő. A piaci ár alatt találhat ugyan fuvarfeladataira megoldást, de biztos lehet benne, hogy annak kizárólag az ára lesz a pozitívuma és csak rövidtávon. Az egyéb tényezők, mint például a biztonság, a pontosság jóval a kívánalmak alatt maradnak. (Ilyenkor gyorsan utána is lehet számolni, hogy valóban megtakarítást jelent-e az olcsóbb fuvar.)

Elmesélek egy példát, ami megvilágítja, miről beszélek. Ügyfelünk elektronikai gyártócég: a termelés óránkénti leállási költsége meghaladja az 5000 eurót. Egyik beszállítójánál gyártási problémák adódtak, csúszott a termelés. Ilyenkor az lenne a logikus, hogy ügyfelünknél is megjelenjen ugyanaz a csúszás (vagy még annál is több). Segítségünkkel, azonban megkapták időben a szükséges mennyiségeket, így nem kellett leállni! (Ezért is fontos a jó szállítmányozó cég!)

Óránként 5000 euró, az 1 nap alatt 120.000 euró – ez az a megtakarítás, amiről beszélünk! Ekkora összeg esetén már nyilván senki sem fog legyinteni. Általában elmondható, hogy minden termelő cég a gyártás folyamatosságát akarja fenntartani. A leállás pénzbe kerül, és mint a dominóban, úgy követik egymást a kellemetlen események. Ha nincs termelés, megnő a profitkiesés, magyarázkodni kell az ügyfeleknek és ez jó alkalom a konkurenciának, hogy elhalássza a legstabilabb partnert is.

Ilyenkor jól jön egy olyan stratégiai szállítmányozó cég, aki felkészültségével és kapcsolati hálójával közbe tud lépni, és helyre tudja hozni a dolgokat. Például egy expressz fuvar gyors lebonyolításával.

Amiben segíteni tudunk Önnek:

  • A szállítás pontossága, az időkapuk maximális figyelembe vétele
  • Szakmai tanácsadás a logisztika összes területén: fuvarok gyakorisága, raktározás, a csomagolás megtervezése, helyes paritás megválasztása
  • Expressz fuvarok gyors lereagálása és megoldása
  • A gyártás tervezhetősége
  • A versenyképesség javítása
  • Nemzetközi kapcsolatok
  • Új piaci lehetőségek

Végül szóljunk egy pár szót a szállítási díjakról is. A Mag-Log Transport Kft, mint szállítmányozó cég, kiemelkedő minőségű logisztikai szolgáltatásait átlag piaci áron nyújtja. Ez is azt bizonyítja, hogy ha minket választ, akkor a legjobb szállítmányozó csapat fog önért dolgozni!

Vegye fel munkatársainkkal a kapcsolatot, ha a versenyképességét növelő szállító céget keres!

Szólj hozzá!

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Kérjen ajánlatot