Menetrend szerint

MENETREND SZERINT

MENETREND SZERINTI JÁRATOK: KÖLTSÉGHATÉKONY VASÚTI SZÁLLÍTÁS.

Menetrend szerint a vasúti áruszállítás területén! A vasúti szállításról általában azt szokták mondani, hogy nagy mennyiségű, nem sürgős szállítmányok esetében jelent rendkívül gazdaságos megoldást. Az úgynevezett irányvonatok indításával sokkal kedvezőbb fuvarozási díjakat lehet elérni, mint közúti fuvarozás esetén. Igen, a vasúti szállítás elsősorban ott versenyképes, ahol nagy mennyiségű árut kell nagy távolságra eljuttatni, vagy egy sűrű hálózatban kell a fuvarozási feladatokat megoldani.

 

Vasúti szállítás kis mennyiségű árura méretezve

 

A vasúti áruszállítást akkor is igénybe lehet venni, ha történetesen nem tudunk egy egész szerelvényt feltölteni az árunkkal. Ilyenkor a menetrend szerinti járatok nyújtanak gazdaságos opciót.

 

A menetrend szerinti járatok esetén lehetőségünk nyílik a kisebb mennyiségű áruk fuvarozására is. Legyen szó 20″ lábas, 40″ lábas konténerről, vagy akár egyéb speciális vasúti kocsit igénylő feladatról, mi megoldást kínálunk Önnek. Ennek a vasúti szállítási módnak a lényege, hogy az Ön áruja (konténere, egyéb vasúti kocsin szállítandó áruja) különböző vasúti csomópontokon keresztül, több szerelvénnyel érkezik a célállomásra.

 

A vasúti fuvarozás hátrányát, a pályához kötöttségből adódó rugalmatlanságot kombinált fuvarozással küszöböljük ki. A vasútvonal bekapcsolása a szállítási útvonalba a mi feladatunk. Az áru feladási helye és az állomás, illetve a célállomás és az Ön telephelye, székhelye közötti távot a szállítmány közúton teszi meg, amennyiben nem áll rendelkezésre iparvágány. Az útvonalakat úgy tervezzük meg, úgy hangoljuk össze, hogy az Ön számára a legelőnyösebb legyen.

 

A menetrend szerinti járatok előnyei:

  • költséghatékony
  • zárt rendszerű forgalom, ezért biztonságosabb áruszállítást tesz lehetővé: nagyságrendekkel kevesebb az esélye a fuvarozás alatt bekövetkező baleseteknek, mint a közutakon

Kérje ajánlatunkat kollégáinktól.

Kérjen ajánlatot!

Kérjen ajánlatot