Nagy értékű áru szállítása

NAGY ÉRTÉKŰ ÁRU SZÁLLÍTÁSA

NAGY ÉRTÉKŰ ÁRU SZÁLLÍTÁSA

Nagy értékű áru szállítása külön kategóriát képvisel a logisztika területén. Ilyenkor teljesen más megoldást kell találni, mert itt már nagy a kockázata annak, hogy megtámadják a kocsit, ellopják a szállítmányt! Legyen az értékes áru biztonságban!

 

Ön biztonságban tudhatja értékes áruját, ha ránk bízza a szállítását, garancia erre kollégáink többéves szakmai tapasztalata, a piac folyamatos monitorizálása, nyomkövető rendszerek és saját protokollok kidolgozása, illetve biztonságtechnikai eszközök alkalmazása.

HOGYAN TESSZÜK VALÓBAN BIZTONSÁGOSSÁ A NAGY ÉRTÉKŰ ÁRU SZÁLLÍTÁSÁT?

 

Gondosan megtervezzük az útvonalat, rögzítjük az összes szünetet is. A szállítmány ilyenkor kizárólag őrzött, ha szükséges, zárt parkolókban tölti a pihenőidejét. A nap 24 órájában nyomon követjük a járművet, Önnek is biztosítjuk a folyamatos megfigyelés lehetőségét.

 

A szállítás biztonságosságának maximalizálására az alábbi módszerek és eszközök állnak rendelkezésünkre:

 

Inkognitó kíséret

 

Igény szerint inkognitó kíséretet biztosítunk. Ha megbízónk azt igényli, akkor kérhet olyan kíséretet is, amiről még a gépkocsi vezetője sem tud.

 

Fegyveres kíséret

 

A biztonsági kíséret az Ön igényei szerint változhat. Ha a szállítmányát fegyveres kísérettel szeretné biztosítani, mi ezt is megszervezzük. Képzett vagyonőrök és jól képzett sofőrök biztonságosan juttatják célba a szállítmányát. Önnek nem kell a papírok beszerzésével foglalkoznia, mi beszerezzük a szükséges engedélyeket. Fegyveres kíséretet abban az esetben is tudunk szervezni, ha át kell lépni a határt, ami a fegyvertartási engedélyek miatt bonyolult.

 

Riasztás

 

Szükség esetén riasztóval ellátott dobozos pótkocsit küldünk. Meg tudjuk oldani azt is, hogy a ponyva átvágása élesítse a riasztót.

 

Pánikgomb

 

A sofőrnek pánikgomb állhat rendelkezésére. Fontos ugyanis, hogy kritikus helyzetben legyen lehetősége gyors segélyhívásra.

 

Ön is nyomon követheti értékes áruját

 

GPS nyomkövetést is biztosítani tudunk: Ön minden másodpercben pontosan tudni fogja, hol van a szállítmánya.

 

Szállítmányának és logisztikai igényeinek ismeretében kidolgozzuk az optimális megoldást, mellyel Ön nyugodt szívvel engedheti útjára a szállítandó árut. Biztonságosabbá, ellenőrizhetővé és tökéletesen átláthatóvá tesszük ügyfeleink részére a nagy értékű áru szállítását és általában a logisztikai folyamatokat, hogy kockázatcsökkentést és időmegtakarítást érjenek el a segítségünkkel.

Kérjen ajánlatot!

Kérjen ajánlatot