Kapcsolat

szállítmányozás - KAPCSOLAT

KÖZPONTI IRODÁNK

SZÁLLÍTMÁNYOZÁS! FONTOS A KAPCSOLAT , EZÉRT KERESSEN BENNÜNKET!

A szállítmányozás területén is elengethetetlen a kapcsolattartás! Minden cég életében a szállítmányozás az egyik fő mozgatórugó, ezért fontos számunkra, hogy Partnereink számára segítséget nyújtsunk a kapcsolattartásban, kapcsolatépítésben. Kérem használja honlapunkon feltüntetett google térképet a könnyebb navigálás érdekében. Amennyiben személyes konzultációra, megbeszélésre tart igényt, kérjük előzetesen egyeztessen időpontot kollégáinkkal, elérhetőségeinken.

Szállítmányozás területei, melyben segítségére lehetünk:

Közúti szállítás
Tengeri szállítás
– Légi szállítás
– Belföldi raklapos kiszállítás
– Raktározás 
– Komissiózás
– Szállítmánybiztosítás
– Tanácsadás
– Vámügyintézés

Miért éri meg szállítmányozás területén a Mag-Log Transport Kft szolgáltatásait igénybe venni?

Vesenyképes áraink mellett oriási rugalmasságot biztosítunk Önnek! Egy hirtelen jött változás az ellátási láncban, meg tudja bénítani a cég teljes folyamatait. A Mag-Log Transport Kft, azaz a csapatunk, nap mint nap azon dolgozik, hogy a legváratlanabb szituációkra is jó megoldást tudjon biztosítani ügyfeleinknek! 

Ne feledje! Ha bárhova exportál a világon, ha bárhonnan importál a világból, esetleg belföldön vannak kereskedelmi ügyletei, melyek árumozgást eredményeznek, gondoljon ránk, mert mi megoldjuk az ön fuvarozási feladatait. Tudja biztonságban a szállítással kapcsolatos ügyleteit!

Kollégáink készséggel állnak az Ön rendelkezésére! Vegye fel a kapcsolatot velünk és bízza ránk a szállítást és a vele járó egyéb feladatokat!

Bonyolult logisztikai feladatok? Partnereinknek szakmai tanácsadást nyújtunk a csomagolás megtervezése, a rakománytervezés, a fuvarok gyakorisága, a helyes paritás megválasztása és a kalkulációk elkészítése terén. Nem kell órákon át telefonálgatnia, szerveznie és összehasonlítgatnia, vagy más időrabló tevékenységet folytatnia a saját szakterülete rovására.

Vállasszon minket, ha a szállítmányozás szakértőit keresi!

MAG-LOG TRANSPORT KFT

KÖZPONTI ELÉRHETŐSÉGEINK:
CÍM: H-2234, MAGLÓD, FŐ UTCA 8-10 TETŐTÉR 12
TEL: 0036-29-998-690
E-MAIL: FUVARSZERVEZES@MAGLOG.HU

FUVARSZERVEZÉS:

KÖZÚTI SZÁLLÍTMÁNYOZÁS:

FERENCZI ETELKA, TEL: +36-29-998-696

KOMBINÁLT SZÁLLÍTMÁNYOZÁS: 

KOMLÓDI NIKOLETT, TEL: +36-29-998-698

PÉNZÜGY:

TEL: +36-29-998-694
E-mail: PENZUGY@MAGLOG.HU

Kérjen ajánlatot!

Kérjen ajánlatot