Társadalmi felelősség

TÁRSADALMI FELELŐSSÉG

TÁRSADALMI FELELŐSSÉG VÁLLALÁS!

Úgy gondoljuk, hogy sikeres vállalkozásként, kötelességünk kivenni részünket a társadalmi felelősségvállalásból. Ennek megfelelően a mindennapi tevékenységünk során, mint például a szállítási folyamatot optimalizáló módszerünk alkalmazása, útvonaltervek készítése és az egyre környezetbarátabb eszközöket használó partnerek előnyben részesítése, hozzájárulunk a környezetünk védelméhez.

Etikai Kódexünk arra ösztönöz, hogy mind kollégáinkkal, mind az üzleti partnereinkkel és többi embertársunkkal tisztességesen és nem kirekesztő magatartást tanúsítva végezzük tevékenységünket.

Mint minden más vállalat, mi is hatással vagyunk a társadalmunkra. A pénzügyi sikerek elérése mellett arra is figyelnünk kell, hogy tevékenységünk és fejlődésünk mind gazdaságilag, mind a környezet szempontjából fenntartható legyen. Könnyen belátható, hogy fejlődni csak akkor tudunk, ha betartunk bizonyos etikai normákat. Összes munkatársunkkal együttműködve tudunk előre haladni: mi már korán felismertük, hogy a jól motivált munkaerő egy cég igazi húzóereje. Nélkülük nem tudnánk megvalósítani üzleti céljainkat, nem tudnánk hatékony stratégiai partnerségeket sem kiépíteni.

Üzleti tisztesség a szállításban

A korrupciótól maximálisan elhatárolódunk, visszautasítjuk! Úgy gondoljuk, hogy a korrupció a társadalmi jólétre legjobban kiható, destruktív hatást gyakorló jelenség, tevékenység. Számos példát ismerünk, ismerhet Ön is a napi sajtóból, ami a logisztikai cégek üzleti tisztességét vagy inkább tisztességtelenségét hozzák napvilágra. A szállítás, szállítmányozás iparágában csak úgy lehet hosszú távon gondolkodni, ha a megbízó bizalmát elnyerjük, és minden szempontból korrekten járunk el.

A fair play, a tiszta, átlátható eszközökkel való tevékenység és a versenytársakkal szemben tanúsított sportszerű magatartás áll közel hozzánk. Ez a hozzáállásunk a társadalmat gazdagítja, továbbá erősíti az egyéni, a társadalmi együttélést, a jólétet.

Szakmai tudásunk az Ön vállalkozásának szolgálatában

Szakmai tapasztalatunk sokrétű, a szállítás és szállítmányozás iparában eltöltött hosszú évek alatt rengeteg problémával szembesültünk. Ha Önnek speciális szállítási problémái vannak, szinte biztos, hogy mi már találkoztunk hasonlóval. A társadalmi felelősségvállalás jegyében fontos számunkra, hogy közkinccsé tegyük azt a tudást, aminek a sikerességünket köszönhetjük. Olyan tudásról van szó, ami az Ön cégében is gazdaságosabbá, kiszámíthatóbbá teheti a szállítási folyamatokat.

Még egy fontos cél

Mindezen felül, igyekszünk mind anyagi, mind tárgyi javakkal is segíteni ott, ahol tudunk, ahol szükség van rá!

 

Megbízható Partnert keres szállítási, szállítmányozási feladatokra? Lépjen kapcsolatba velünk itt:

Kérjen ajánlatot