Túlméretes szállítmány & Túlsúlyos szállítmány

TÚLMÉRETES SZÁLLÍTMÁNY
& TÚLSÚLYOS SZÁLLÍTMÁNY

TÚLMÉRETES SZÁLLÍTMÁNY – EGYEDI, SPECIÁLIS SZÁLLÍTÁSOK

Egyre gyakrabban előfordul, hogy a szállítandó áru mérete vagy súlya nagyobb a szabványosnál, azaz a túlméretes szállítmány. Ha a szállítandó árujának mérete vagy súlya meghaladja a standard szállítóeszközök kapacitását, akkor túlméretes szállítmányról beszélünk. Ilyenkor egyedi szállítási megoldásokra, speciális eszközökre van szükség. Gyakran nem elég a speciális tehergépjármű biztosítása, hanem engedélyeket kell beszerezni, és felvezető, kísérő autót is igénybe kell venni.

A TÚLMÉRETES SZÁLLÍTMÁNY VELÜNK BIZTONSÁGBAN CÉLBA JUT!

Több éves tapasztalatunk alapján:

  • kiválasztjuk a megfelelő járművet
  • megtervezzük az optimális útvonalat
  • szükség estén beszerezzük az útvonalengedélyeket
  • gondoskodunk a szállítmány biztosításáról

Otthon vagyunk az egyedi logisztikai feladatok megoldásában! Munkatársaink folyamatosan nyomon kísérik a túlméretes szállítmányát. Elsődleges szempontnak tartjuk a megbízhatóságot, a pontosságot és a biztonságot. Forduljon hozzánk, ha túlméretes, túlsúlyos szállítmánya van: mi megtervezzük, majd megszervezzük a szállítását!

Bízza ránk különleges szállítmányát!

Nekünk nem okoz gondot a távolság. Nem csak belföld, de Európa rejtett zúgjai is elérhető rajtunk keresztül.  Gépet szeretne beszerezni távolkeletről, de nem tudja, hogyan szállítsa el gazdaságosan? Tengeren szállítana és Flat-Rack konténer kell a szállítás megoldásához, vagy esetleg az egész feladat csak Project cargo keretén belül oldató meg? Lehet, hogy a folyami hajózás előnyeit is ki kell használni? Ne aggódjon, keresse kollégáinkat és mi megoldjuk gondját! 

Kérjen ajánlatot!

Kérjen ajánlatot