A SZÁLLÍTÁS SPECIALISTÁJA MAG-LOG TRANSPORT

MEGBÍZHATÓ SZÁLLÍTMÁNYOZÓ AZAZ PONTOS SZÁLLÍTÁS!

NEMZETKÖZI ÉS BELFÖLDI SZÁLLÍTMÁNYOZÁS.
ÜGYFELEINK SIKEREI FONTOS SZÁMUNKRA! EZÉRT SZOROSAN EGYÜTTMŰKÖDVE AZON DOLGOZUNK, HOGY TESTRESZABOTT, EGYEDI SZOLGÁLTATÁSOKAT NYÚJTSUNK MAGAS SZÍNVONALON!

“NEM ÉRTEM, HOGY AZ EMBEREK MIÉRT FÉLNEK AZ ÚJ ÖTLETEKTŐL.
ENGEM A RÉGIEK RÉMISZTENEK MEG.”
JOHN CAGE

KÖZÚTI SZÁLLÍTÁS

A MEGBÍZHATÓ SZÁLLÍTMÁNYOZÓ AZAZ PONTOS SZÁLLÍTÁS A KULCS!

Legyen szó belföldi, nemzetközi, import – export, harmadik országos szállításáról, mi megoldást adunk Önnek! Tevékenységünk kiterjed az Európai Unió egész területére, FÁK országokra (beleértve Grúzia, Kazakhsztánt) és Törökországra egyaránt!

A Mag-Log professzionális, több nyelvet beszélő, képzett csapata készen áll, hogy Önnek megszervezze a komplett teli kamion, a részrakományok, az expressz küldemények, a veszélyes áruk, esetleg túlsúlyos vagy túlméretes áruk közúti szállítását!

Szervezetünk 2009-es fennállása óta, gondosan megválogatja kontrollálja, elemzi alávállalkozóit, a minél magasabb színvonalú szolgáltatósok elérése érdekében!

TENGERI SZÁLLÍTÁS

KOMPLEX LOGISZTIKAI MEGOLDÁS

TELJES KONTÉNER VAGY RÉSZRAKOMÁNYA VAN?!

MEGBÍZHATÓ SZÁLLÍTMÁNYOZÓ

Ügyfeleink igényeinek megfelelően 2017 nyarán kidolgoztuk a tengeri szállítmányozási folyamatainkat.

Komoly kapcsolati hálózattal rendelkezünk, melynek köszönhetően a világ bármely pontjáról hatékony szállítási megoldásokat tudunk biztosítani Megrendelőinknek!
Ennek következtében Ügyfeleink teljeskörű szolgáltatást tudnak igénybe venni szállítási céljaik megvalósítása érdekében.

“Door to door” management megoldásunknak köszönhetően, háztól házig végig kísérjük szállítmányát. A küldeményre külön szállítmánybiztosítást kötünk és koordináljuk a vámkezelés folyamatait is!

FCL – Komplett teli konténerek
Legyen szó 20″ lában, 40″ lábas konténerről, mi elszállítjuk.

LCL – Részrakományok
Amennyiben részrakományt szállíttatna tengeren, mi megoldást kínálunk Önnek!

VASÚTI SZÁLLÍTÁS

KOMPLEX LOGISZTIKAI MEGOLDÁS

KÖTÖTTPÁLYÁS SZÁLLÍTÁSI MEGOLDÁST KERES?!

Megbízható szállítmányozó azaz pontos szállítás!

Annak érdekében, hogy az Ügyfeleinket minél szélesebb kőrben tudjuk kiszolgálni, együttműködési megállapodást kötöttünk stratégiai vasúti szolgáltató vállaltokkal! Ennek köszönhetően az alábbi szolgáltatásokkal állunk ügyfeleink rendelkezésére:

IRÁNY VONATOK

MENETREND SZERINTI JÁRATOK

TERMINÁL SZOLGÁLTATÁSOK

Ne feledje, mi vasúton is megoldást kínálunk Önnek!

RAKTÁROZÁS

Megbízható szállítmányozó azaz pontos szállítás!

Annak érdekében, hogy Ügyfeleinket minél szélesebb körben tudjuk kiszolgálni, stratégiai együttműködések keretén belül Európa több pontján tudunk különböző raktározási szolgáltatásokat nyújtani Ügyfeleinknek! Budapest környékén első számú “központi” raktárunk az M0 körgyűrűn található!

Amennyiben tárolási, komissiózási feladatokra keres megoldást, esetleg áruhiánnyal, sérülésekkel, vagy egyéb administrációval kapcsolatban gongjai vannak, ne feledje , ránk számíthat!

Keressen bennünket, vegye fel velünk a kapcsolatot!

ÉRTÉKNÖVELŐ SZOLGÁLTATÁSAINK

Megbízható szállítmányozó azaz pontos szállítás!

Tudjuk, hogy a logisztika minden vállalkozás fő mozgató rugója! Ahoz, hogy ne csak egy “speditőr” cég legyünk a többiből, nap mint nap újabb és újabb kiegészítő szolgáltatással állunk Ügyfeleink rendelkezésére. Ezek között megtalállható a behajtási engedélyek ügyintézése, biztosítások kötése, tanácsadás és nem utolsó sórban a 2019. ÉV FELFEDEZETTJE KÜLÖNDÍJban részesült Kiszervezett Logisztika szolgáltatásunk.

Amennyiben szeretné, hogy az Ön cégében is a logisztika, mint érték növelő tevékenység legyen jelen a mindennapjaikban, elérhetőségeinken keressen bennünket.bizalommal 

RÓLUNK

KIK VAGYUNK?

Mint mondtuk: a megbízható szállítmányozó azaz a pontos szállítás! Ez a kulcsa mindennek!

A Mag-Log Transport Kft, magyar tulajdonban lévő vállalkozás, mely elkötelezett a magas szintű, professzionális, szakmai alapokon nyugvó szolgáltatások megvalósításában! Ezt bizonyítja az a tény is, hogy elsőként nyertük el az Érték és Minőség Nagydíjat, melyet a Magyar Országházban vehettünk át 2019. évben. Legyen szó belföldi, nemzetközi, import – export, harmadik országos szállításról, mi megoldást adunk Önnek! Közúti tevékenységünk kiterjed az Európai Unió egész területére, FÁK országokra (beleértve Grúzia, Kazahsztánt) és Törökországra egyaránt!

A Mag-Log professzionális, több nyelvet beszélő, képzett csapata készen áll, hogy Önnek megszervezze a komplett teli kamion, a részrakományok, az expressz küldemények, a veszélyes áruk (ADR), esetleg túlsúlyos vagy túlméretes áruk közúti szállítását!

Amennyiben tengeri teli konténernyi, vagy csak részrakománya van számíthat ránk, ugyanúgy mint a vasúti a légi és a folyami fuvarok precíz lebonyolításában is! Szervezetünk 2009-es fennállása óta, gondosan megválogatja, kontrollálja, elemzi alávállalkozóit, a minél magasabb színvonalú szolgáltatósok elérése érdekében! Partnereinkkel a kölcsönös együttműködési alapokon nyugvó kapcsolatra törekszünk.

Megbízható szállítmányozó azaz pontos szállítás Önnek!