MI AZ ÖN IGÉNYEIRE SZABJUK A KÖZÚTI FUVAROZÁST

Közúti szállítás

A közúti szállítás a hagyományos áruszállítási módok legelterjedtebb változata. Népszerűségét elsősorban annak köszönheti, hogy háztól házig történik a szállítás, ezért a feladó és a címzett számára is ez a legkényelmesebb szállítási forma.

Legyen szó belföldi, nemzetközi, import – export, harmadik országos szállításáról, mi a legoptimálisabb megoldást nyújtjuk Önnek! Tevékenységünk kiterjed az Európai Unió egész területére, FÁK országokra (beleértve Grúziát, Kazahsztánt) és Törökországra egyaránt!

MELYIK AZ ÖN SZÁMÁRA LEGELŐNYÖSEBB KÖZÚTI FUVAROZÁSI FORMA?

Kollégáink több éves szakmai tapasztalata, a kapcsolati hálónk, és a különböző iparágaknak megfelelő szállítási módszerek alapos ismerete a biztosíték arra, hogy optimalizálni tudjuk a szállítási feladatokat az Ön cégében is. Nemcsak a fuvarozás gyorsaságát és pontosságát tudjuk biztosítani, hanem azt is, hogy szállítmányai a legésszerűbb és a leggazdaságosabb módon érnek célba.

MILYEN FUVAROZÁSI FELADATOKAT SZERVEZÜNK?

Ügyfeleink hatékony kiszolgálása érdekében a közúti szállítás valamennyi formáját alkalmazzuk.

  • teljes rakományok
  • gyűjtőfuvarok
  • túlméretes szállítmányok
  • ADR, azaz veszélyes áruk
  • nagy értékű szállítmányok
  • expressz szállítmányok

A MINŐSÉG ÁRA

Kiemelkedő minőségű szállítási szolgáltatásainkat az átlagpiaci áron tudjuk Önnek biztosítani. Számunkra ez a természetes, mert hisszük, hogy a hosszú távú partneri kapcsolat alapja a minőségi szolgáltatás.

FTL – KOMPLETT KAMION!

A Tele, komplett kamionos fuvarfeladatok megoldásánál, Ügyfeleink rendelkezésére tudunk bocsátani 3,5 tonna, 7,5 tonna,12 tonna, 18 tonna, vagy akár 40 tonna össztömegű tehergépjárműveket annak érdekében, hogy a megfelelő áru a megfelelő időben és megfelelő minőségben célba érjen!

LTL – RÉSZRAKOMÁNYOK!

Közúti gyűjtő, részrakományokat, kisebb dobozokat, esetleg 1-2 raklapnyi árut szállíttatna és nem tudja kivel? Mi Önnek költséghatékony megoldást kínálunk! Vállaljuk kis terjedelmű áruk begyűjtését, gyors leszállítását. Keressen minket és ne fizessen többet a kelleténél!

EXPRESS – GYORS SZÁLLÍTÁS!

Leáll a gyártás? Nem tudja kiszolgálni Ügyfelét? Kevesebb terméket rendelt a kelleténél? Mi segítünk! SOS Express, rövid határidős fuvarfeladatok megoldásával, lebonyolításával, állunk megbízóink rendelkezésére!

Várjuk hívását!

ADR – VESZÉLYES ÁRU!

Kiderült, hogy a szállítandó terméke valamelyik ADR osztályba tartozik? Esetleg tevékenysége a veszélyes áruk gyártása, forgalmazása? Engedje meg, hogy segítsünk ezen termékek szakszerű szállításának szervezésében, koordinálásában!

TÚLMÉRET & TÚLSÚLY!

Amennyiben a szállítandó termék méretei, súlya miatt nem szállítható a standard szállítóeszközzel, speciális megoldást kell választani a teljesítéshez. Legyen szó nagyméretű vagy nagyon nehéz áruról, mi megtaláljuk a módját, hogy az előírásoknak megfelelően, biztonságosan leszállítsuk Önnek a termékét!

NAGY ÉRTÉKŰ ÁRU!

Több tízezer, akár több százezer euró a szállítandó áru értéke? Különleges odafigyelést igényel az Ön terméke? Netalán törékeny? Vagy a tolvajok szeretett célpontja az áru? Tudja biztonságban áruját velünk!

Díjak

Tagságok