Közúti szállítás

Közúti szállítás​

MI AZ ÖN IGÉNYEIRE SZABJUK A KÖZÚTI FUVAROZÁST​

A közúti szállítás a hagyományos áruszállítási módok legelterjedtebb változata. Népszerűségét elsősorban annak köszönheti, hogy háztól házig történik a szállítás, ezért a feladó és a címzett számára is ez a legkényelmesebb szállítási forma. A fuvarfeladatok ellátása érdekében több száz fuvarozó dolgozik szorosan együtt velünk!

Legyen szó belföldi, nemzetközi, import – export, harmadik országos közúti szállításáról, mi a legoptimálisabb megoldást nyújtjuk Önnek! Tevékenységünk kiterjed az Európai Unió egész területére, FÁK országokra (beleértve Grúziát, Kazahsztánt) és Törökországra egyaránt! Ha közúti szállítás, akkor csakis a Mag-Log Transport!

MELYIK AZ ÖN SZÁMÁRA LEGELŐNYÖSEBB KÖZÚTI SZÁLLÍTÁS FORMÁJA?

Kollégáink több éves szakmai tapasztalata, a jó fuvarozó kapcsolati hálónk, és a különböző iparágaknak megfelelő szállítási módszerek alapos ismerete a biztosíték arra, hogy optimalizálni tudjuk a szállítási feladatokat az Ön cégében is. Nemcsak a fuvarozó gyorsaságát és pontosságát tudjuk biztosítani, hanem azt is, hogy szállítmányai a legésszerűbb és a leggazdaságosabb módon érnek célba. Fontos a jól megválasztott fuvarozó, ezért bízzon bennünk! Velünk biztonságos a közúti szállítás!

MILYEN FUVAROZÁSI FELADATOKAT SZERVEZÜNK?

Ügyfeleink hatékony kiszolgálása érdekében a közúti szállítás valamennyi formáját alkalmazzuk.

  • teljes rakományok
  • gyűjtőfuvarok
  • túlméretes szállítmányok
  • ADR, azaz veszélyes áruk
  • nagy értékű szállítmányok
  • expressz szállítmányok

A MINŐSÉG ÁRA

Kiemelkedő minőségű szállítási szolgáltatásainkat az átlag piaci áron tudjuk Önnek biztosítani. Számunkra ez a természetes, mert hisszük, hogy a hosszú távú partneri kapcsolat alapja a minőségi szolgáltatás.

FTL – KOMPLETT KAMION!

A Tele, komplett kamionos fuvarfeladatok megoldásánál, Ügyfeleink rendelkezésére tudunk bocsátani 3,5 tonna, 7,5 tonna,12 tonna, 18 tonna, vagy akár 40 tonna össztömegű tehergépjárműveket annak érdekében, hogy a megfelelő áru a megfelelő időben és megfelelő minőségben célba érjen!

LTL – RÉSZRAKOMÁNYOK!

Közúti gyűjtő, részrakományokat, kisebb dobozokat, esetleg 1-2 raklapnyi árut szállíttatna és nem tudja kivel? Mi Önnek költséghatékony megoldást kínálunk! Vállaljuk kis terjedelmű áruk begyűjtését, gyors leszállítását. Keressen minket és ne fizessen többet a kelleténél!

EXPRESS – GYORS KÖZÚTI SZÁLLÍTÁS!

Leáll a gyártás? Nem tudja kiszolgálni Ügyfelét? Kevesebb terméket rendelt a kelleténél? Mi segítünk! SOS Express, rövid határidős fuvarfeladatok megoldásával, lebonyolításával, állunk megbízóink rendelkezésére!

Várjuk hívását!

ADR – VESZÉLYES ÁRU!

Kiderült, hogy a szállítandó terméke valamelyik ADR osztályba tartozik? Esetleg tevékenysége a veszélyes áruk gyártása, forgalmazása? Engedje meg, hogy segítsünk ezen termékek szakszerű szállításának szervezésében, koordinálásában!

TÚLMÉRET & TÚLSÚLY!

Amennyiben a szállítandó termék méretei, súlya miatt nem szállítható a standard szállítóeszközzel, speciális megoldást kell választani a teljesítéshez. Legyen szó nagyméretű vagy nagyon nehéz áruról, mi megtaláljuk a módját, hogy az előírásoknak megfelelően, biztonságosan leszállítsuk Önnek a termékét!

NAGY ÉRTÉKŰ ÁRU!

Több tízezer, akár több százezer euró a szállítandó áru értéke? Különleges odafigyelést igényel az Ön terméke? Netalán törékeny? Vagy a tolvajok szeretett célpontja az áru? Tudja biztonságban áruját velünk!

Díjak

Tagságok