Tanácsadás

TANÁCSADÁS

TANÁCSADÁS A HATÉKONY LOGISZTIKAI FOLYAMATOKÉRT

„NEM ÉRTEM, HOGY AZ EMBEREK MIÉRT FÉLNEK AZ ÚJ ÖTLETEKTŐL.
ENGEM A RÉGIEK RÉMISZTENEK MEG.” JOHN CAGE

 

EGYIK ALAPVETŐ FILOZÓFIÁNK AZ, HOGY „NEM ROMBOLNI AKARJUK A JÓL MŰKÖDŐ RENDSZEREKET, HANEM ÉPÍTENI”!

MIT JELENT EZ A LOGISZTIKA TERÜLETÉN?

Logisztikai tanácsadás keretén belül, hatékonyabbá tudjuk tenni a vállalkozása működését azzal, hogy optimalizáljuk a logisztikai folyamatokat. A szállítás és szállítmányozás gondos megszervezésén túl számíthat ránk akkor is, amikor a fuvarok gyakoriságát kell megtervezni, biztonságos és jó árfekvésű csomagolást, rakodást kell választani, de ugyanígy a helyes paritás megválasztásában is segítséget tudunk nyújtani.

Ránk bízhatja a nagy kapacitást igénylő projektek összefogását, szervezését és koordinálását.

Engedje, hogy segítsünk a folyamatok feltérképezésében! Ha igényli, akkor az esetleges fejlesztési javaslatok megtétele után nyitottan átbeszéljük az optimalizálási javaslatainkat és szükség esetén az átszervezés lehetőségeit. Ezzel Ön csak nyerhet!

VÁLASSZA A MAG-LOG TRANSPORT KFT.-T STRATÉGIAI PARTNERÉÜL!

Széles termékpalettájú, kiterjedt nemzetközi kapcsolathálóval rendelkező logisztikai cég vagyunk. Büszkék vagyunk arra, hogy szaktudásunkat és kapcsolati hálónkat használva megkeressük a lehetetlennek tűnő szállítási feladatok megoldását is.

Aktív szerepet vállalunk a cége fejlesztésében, vállalkozása céljait maximálisan figyelembe véve tervezzük meg a logisztikai feladatokat.

Hogyan lehetne optimalizálni a cégében a szállítási folyamatokat? Vegye fel velünk a kapcsolatot még ma>>

Kérjen ajánlatot!