Érték és Minőség Nagydíj

ÉRTÉK ÉS MINŐSÉG NAGYDÍJ

AZ ÉV FELFEDEZETTJE KÜLÖNDÍJ

TISZTELT LÁTOGATÓ!

2019-ben először tüntettek ki a magyar Parlamentben szállítmányozással foglalkozó céget az Érték és Minőség Nagydíj Pályázati rendszerben. A saját fejlesztésű innovatív „Kiszervezett logisztika” szolgáltatásunk „Érték és Minőség Nagydíj” díjazásban részesült és emellett „Az év felfedezettje” címet is elnyertük.

A Nagydíj a 2018-ban megszűnt Magyar Termék Nagydíj utóda. A kitüntetéseket 2019. szeptember 10.-én adták át az Országház Felsőházi termében. A díjazás, azon áruk, szolgáltatások, gazdasági szervezetek elismerése, amelyek tevékenységük során bizonyíthatóan elkötelezettek a minőség ügye iránt. A díjazottak kiemelt fontosságot tulajdonítanak az egyetemlegesen jó minőségű áruk előállításának, illetve szolgáltatások nyújtásának. A pályázati rendszerben a legkiemelkedőbbnek ítélt pályázatok elnyerik, az Érték és Minőség Nagydíj Kitüntető Címet a Tanúsító Védjegy használatával együtt.

2019-ben tíz éves Mag-Log Transport Kft. az egyedi, „Kiszervezett logisztika” szolgáltatásával meggyőzte a zsűrit arról, hogy az Érték és Minőség szolgálatában áll és ennek elkötelezett híve.

Mi tudjuk, hogy a logisztika minden vállalkozás fő mozgatórugója. A szolgáltatás kialakításánál fontos szempont volt, hogy a logisztika, mint értéknövelő tevékenység jelenjen meg a partnerek mindennapjaiban. Az Ügyfeleink igényei különböznek! Ezt figyelembe véve a folyamatok úgy lettek kialakítva, hogy azok könnyedén személyre szabhatók legyenek Megrendelőink számára. A folyamatok személyre szabása Ügyfeleink céljai maximális figyelembevételével lettek összeállítva. A jól megtervezett folyamatok biztosítják a hatékony stabil működést, és megalapozzák az átláthatóság feltételeit. Az átlátható logisztikai folyamatok, a felszabadult munka-idő, a minimálisra csökkenő árukár, a felelősség és költségmegtakarítás csak néhány, kiemelt előnye a “Kiszervezett logisztika” szolgáltatásuknak! Fontos, hogy mi nem rombolni akarjuk a jól működő rendszereket, hanem építeni azokat.

Az Év Felfedezettje különdíj 

A különdíjat Dr. Latorcai János, az Országgyűlés alelnöke adta át. Ezt a különdíjat olyan vállalkozás érdemelheti ki, amelyik pályázatában kiemelten kezeli a helyi természeti értékek felhasználásával az ember jobb közérzetének elősegítését, magas minőségi színvonalú termékekkel vagy szolgáltatással, kiemelkedően igényes pályázati dokumentáció összeállításával.

A díjak elnyerése, tovább erősíti meggyőződésünket, miszerint mi megoldást, segítséget, minőséget, színvonalat adunk Partnereinknek, cserében elismerést megbecsülést és ami a legfontosabb bizalmat kapunk tőlük!

Barabás Botond
Ügyvezető

Mag-Log Transport Kft

Keressen bennünket, a nap 24 órájában, állunk rendelkezésér!