ADR Veszélyes áru

ADR VESZÉLYES ÁRUK

ADR – VESZÉLYES ÁRU SZÁLLÍTÁSA

ELSŐ A BIZTONSÁG!

Ne becsülje alá az ADR veszélyes áru kategoriába sorolt termékek kockázatát!

Veszélyes áru közúti szállításánál kiemelt odafigyeléssel, a jogszabályok előírásai szerint és szigorú dokumentáció kíséretében történnek a logisztikai műveletek.

 

Speciális ismeret, és felszerelés kell a veszélyes áru szállításához

 

Bizonyára Ön is tudja, hogy a veszélyes áru szállítását hazai és nemzetközi előírások szabályozzák. Fontos, hogy csak a megfelelő szaktudással és engedélyekkel rendelkező fuvarozóra bízza ADR szállítását.

 

A veszélyes árukat nemzetközileg egységes áruosztályokba sorolják, a részletes táblázatot megtekintheti itt>>

 

Ezeknél az árutípusok esetén különösen fontos a szállítási fegyelem, továbbá az, hogy megfelelő szaktudással rendelkező csapat végezze a fuvarozást, ahol a csapat összes tagja teljes felelősséget vállal a maga területén.

 

A jogszabályok naprakész ismertének köszönhetően tudjuk, hogy mire van szüksége, és segítünk beszerezni a veszélyes áruk szállításához alapvetően szükséges okmányokat! Teljes körű logisztikai szolgáltatásokat nyújtunk, aminek nem csak az ADR fuvarozás lebonyolítása a része, hanem az engedélyek beszerzése és az ügyintézés is.

 

ADR szállítás előtt az alábbi adatok, információk mindenképpen szükségesek:

 

  • az áru mely osztályba sorolható
  • az áru UN száma
  • az áru csomagolása

Ne feledje! Minden közreműködő személy teljes felelősséggel bír az őt érintő területen!

Bízza ránk a veszélyes árui szállításának megoldását és mi garantáljuk, hogy csak a megfelelő engedélyekkel, a megfelelő szaktudással rendelkező szakember gárda szállítja ezeket a veszélyes termékeket!

Szakmai partnerünk!

adr

Kérjen ajánlatot!